Grupy docelowe

System bezpieczeństwa żywności 22000 (FSSC 22000) został stworzony dla producentów żywności, którzy przetwarzają lub produkują zwierzęce lub łatwopsujące się roślinne produkty, produkty o długim terminie trwałości czy składniki żywności takie jak dodatki funkcjonale, witaminy czy bio-kultury. Jeżeli firma oprócz produkcji zajmuje się również transportem i magazynowaniem, system FSSC 22000 również obejmuje certyfikacją te obszary działalności firmy.

Każdy producent żywności, niezależnie od wielkości, skomplikowania prowadzonej działalności czy też formy prawnej organizacji może wdrożyć i certyfikować system FSSC 22000.

QA Solutions - Aktualności

IFS Food wersja 8

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, IFS opublikował w kwietniu 8 wersję standardu IFS Food.

Data: 2023-04-24 Czytaj więcej

FSSC 22000 wersja 6

31 marca 2023 roku Fundacja FSSC opublikowała nową, 6 wersję standardu FSSC 22000.

Data: 2023-04-12 Czytaj więcej

Polityka prywatności Czytaj więcej

Klauzula informacyjna

Zmiany dotyczące przetwarzania danych osobowych, zgodnie z nowo obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679.

Czytaj więcej