Korzyści z wdrożenia

Przedsiębiorcy decydujący się na certyfikację systemu HACCP otrzymują korzyści polegające przede wszystkim na wyprodukowaniu bezpiecznej żywności, a ponadto zyskują:

  • Zapewnienie spełnienia oczekiwań klientów, dające gwarancję produktu o wysokiej jakości;
  • Podnoszenie świadomości personelu oraz zwiększenie zaangażowania pracowników na wszystkich poziomach organizacyjnych;
  • Możliwość szybkiego oraz bezpiecznego wprowadzania zmian;
  • Szybsze i poprawne prowadzenie kontroli procesów produkcyjnych;
  • Spełnienie wymagań prawa żywnościowego;
  • Obniżenie kosztów działalności.

QA Solutions - Aktualności

BRC wersja 8

 Od 1 lutego 2019 roku obowiązuje nowe wydanie standardu BRC – wersja 8.

Data: 2019-02-20 Czytaj więcej

Zgłoszenia Integrowana Produkcja Roślin

Od 01.01.2019 nastąpiła zmiana terminu zgłoszenia do certyfikacji Integrowanej Produkcji Roślin.

Data: 2019-01-31 Czytaj więcej

Polityka prywatności Czytaj więcej

Klauzula informacyjna

Zmiany dotyczące przetwarzania danych osobowych, zgodnie z nowo obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679.

Czytaj więcej