Korzyści z wdrożenia
Przedsiębiorcy decydujący się na certyfikację systemu HACCP otrzymują korzyści polegające przede wszystkim na wyprodukowaniu bezpiecznej żywności, a ponadto zyskują:
- Zapewnienie spełnienia oczekiwań klientów, dające gwarancję produktu o wysokiej jakości;
- Podnoszenie świadomości personelu oraz zwiększenie zaangażowania pracowników na wszystkich poziomach organizacyjnych;
- Możliwość szybkiego oraz bezpiecznego wprowadzania zmian;
- Szybsze i poprawne prowadzenie kontroli procesów produkcyjnych;
- Spełnienie wymagań prawa żywnościowego;
- Obniżenie kosztów działalności.
QA Solutions - Aktualności
BRC wersja 8

Od 1 lutego 2019 roku obowiązuje nowe wydanie standardu BRC – wersja 8.
Zgłoszenia Integrowana Produkcja Roślin

Od 01.01.2019 nastąpiła zmiana terminu zgłoszenia do certyfikacji Integrowanej Produkcji Roślin.
Polityka prywatności Czytaj więcej
Klauzula informacyjna

Zmiany dotyczące przetwarzania danych osobowych, zgodnie z nowo obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679.