Korzyści z wdrożenia

Przedsiębiorcy decydujący się na certyfikację systemu HACCP otrzymują korzyści polegające przede wszystkim na wyprodukowaniu bezpiecznej żywności, a ponadto zyskują:

  • Zapewnienie spełnienia oczekiwań klientów, dające gwarancję produktu o wysokiej jakości;
  • Podnoszenie świadomości personelu oraz zwiększenie zaangażowania pracowników na wszystkich poziomach organizacyjnych;
  • Możliwość szybkiego oraz bezpiecznego wprowadzania zmian;
  • Szybsze i poprawne prowadzenie kontroli procesów produkcyjnych;
  • Spełnienie wymagań prawa żywnościowego;
  • Obniżenie kosztów działalności.

QA Solutions - Aktualności

Eksport świeżych owoców i warzyw

Wyraźnie wzrasta znaczenie Certyfikatu Integrowanej Produkcji Roślin w sprzedaży świeżych owoców i warzyw.

 

Data: 2015-03-04 Czytaj więcej

Chain of Custody wersja 5

Certyfikacja zgodnie z nowym wydaniem Standardu łańcucha dostaw produktów certyfikowanych Global.G.A.P.

Data: 2015-03-03 Czytaj więcej

BRC wersja 7

Od 1 lipca 2015 roku zacznie obowiązywać nowe, 7 wydanie Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności.

Data: 2015-03-02 Czytaj więcej